Jouw slager op Linkeroever

Welkom bij Slagerij De Boever

Slagerij De Boever staat zoals altijd garant voor zijn kwaliteit, versheid en vakmanschap. Als ambachtelijke slager bieden wij onze klanten dan ook steeds hoogwaardige producten en service. Dit doen we al jaar en dag met veel passie en perfectie, dat is duidelijk zichtbaar in ieder product dat we aanbieden in onze slagerij.

Onze geschiedenis

Het verhaal van Slagerij De Boever

De passie die Stijn De Boever had voor vlees zette hij al snel om in praktijk door zijn eigen slagerij te open in Lokeren. Wat begon als een kleine zaak, werd doorheen de jaren een vertrouwde naam in de buurt, bekend om zijn ambachtelijk vakmanschap.

Dat zijn liefde voor zijn vak eindeloos is, dat weten we ondertussen al. Het is zelfs zo oneindig dat hij Slagerij De Boever opnieuw leven inblaast na de verhuis naar Linkeroever in het voormalige pand van Culinaire Slagerij J.Muylle. Sinds juli 2024 zal ook iedereen in de regio Linkeroever kunnen genieten van zijn heerlijke bereidingen en producten.

Stijn en zijn team helpen je, net zoals zijn zaak in Lokeren ook in de slagerij te Linkeroever, graag verder. Of je nu een vraag hebt over een bepaalde soort vlees of de bereiding ervan? We staan je altijd te woord met het correcte advies.

Net zoals zijn zaak groeide ook het assortiment verder uit na verloop van tijd. Zo kan je bij Slagerij De Boever naast slagersvlees, ook tal van andere producten verkrijgen. Denk hierbij maar aan: dagverse gerechten, huisbereide salades, … en nog zo veel meer.

Wij helpen je verder

Slagerij De Boever, dat is kwaliteit en versheid in elk stukje vlees

Aanbod

Van bereide gerechten tot vers slagervlees, alles wordt met liefde en het nodige vakmanschap bereid. Bekijk hier wat we te bieden hebben.

Neem contact op

Heb je een vraag over één van onze producten of omtrent jouw bestelling? Stel ze via ons contactformulier of neem contact op via +32(0)3 219 01 93.

Onze bereiding- en bewaartips

Vraag jij je ook wel eens af hoe je jouw vlees het beste kan bewaren of bereiden? Wij delen graag onze culinaire geheimen met jullie, zodat jullie steeds het beste stukje vlees op jullie bord krijgen. Benieuwd naar meer? Klik hier!

Wanneer zijn we open?

Onze manier van werken zorgt voor eerlijk, hoogwaardig en vooral lekker vlees.

Contact

Maak kennis met onze slagerij

Wil je graag ervaren hoe nauwkeurig en kwaliteitsvol onze service en producten zijn? Ontdek het zelf en kom langs in onze slagerij op de Blanchefloerlaan 55 te Linkeroever.