Slagerij De Boever

Ontdek de producten in ons assortiment

Van versbereide salades, charcuterie tot kwalitatief versneden. Wij hebben voor ieder wat wils. Zo staat Slagerij De Boever altijd klaar met een lach om jou als klant verder te helpen met jouw bestelling. Heb je keuzestress? Bekijk hieronder dan alvast een greep uit ons assortiment. Of weet je al concreet wat je wil aankopen voor jouw BBQ of etentje? Dan kan je binnenkort bestellen via onze webshop.

Slagersvlees

Als ambachtelijke slager kiezen wij ervoor om ons slagersvlees zelf te versnijden volgende regels van de kunst, recht van het been. Hierdoor kunnen de kwaliteit en de versheid van het vlees steeds garanderen.

Zo bestaat ons uitgebreid assortiment uit diverse vleessoorten, waaronder runds, lams, gevogelte, … en meer. Van een stukje entrecôte tot een haasje, wij voorzien jou van het beste stuk vlees zoals jij het graag hebt.

Charcuterie

Geniet jij als ook jouw gezin, familie en vrienden met volle teugen van dagverse charcuterie? Goed nieuws, want bij Slagerij De Boever beschikken we over een breed gamma aan fijne vleeswaren.

Ons assortiment heeft alles om van jouw belegde boterham een waar spektakel te maken. Denk hierbij aan salami, kippenwit, kaas, en zo veel meer. Spring zeker eens binnen en bekijk het volledige assortiment.

Panklaar vlees

Naast vers vlees kan je bij Slagerij De Boever ook terecht voor panklaar vlees. Behandeld, gekruid en gesneden om zo in de pan te bakken en te serveren bij je gerecht of al reeds gebakken.

Zo hebben we een uitgebreid assortiment aan hamburgers, worsten, gehaktballetjes, etc. Vraag er zeker naar bij jouw bezoek aan de slagerij en we helpen je met veel liefde verder.

Pastaschotels en meer

Liever een klant en klare opwarmmaaltijd? Slagerij De Boever to the rescue! Wij beschikken namelijk over een breed gamma aan dagverse schotels speciaal voor jou bereidt. Zo heb je keuze uit pasta rosso of een heerlijke arrabiata.

Wil je toch liever iets zoets voor na jouw maaltijd, ook daar heeft Slagerij De Boever aan gedacht!

Bereide gerechten

Geen zin om te koken vanavond? Ontdek dan zeker onze huisbereide gerechten die je meteen kan gebruiken om jouw maaltijd compleet te maken. Wist je trouwens dat dit één van onze specialiteiten is?

Zo kan je bij Slagerij De Boever ondermeer terecht voor lekker stoofvlees, heerlijke goulash, balletjes in tomatensaus en veel meer. Benieuwd? Kom dan snel langs en ontdek wat we nog meer te bieden hebben.

Vers bereide salades

Bij Slagerij De Boever specialiseren wij ons ook in huisbereide salades. Ben je dus een fan van smeersalades op je boterham? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We geven je hieronder alvast even een voorsmaakje van ons assortiment.

Zo vind je bij ons iedere dag verse salades, waaronder kip curry, bouilliesalade, krabsalade, ... Of kies voor één van onze favorieten: verse vleessalade!

Bereiding & bewaartips

Behandel ieder product uit ons assortiment met liefde

Het juist bereiden en bewaren van kwaliteitsvlees is van cruciaal belang. De juiste temperatuur, de manier van bakken en bewaring zorgen ervoor dat jouw stukje vlees nog steeds even lekker is als toen je het bij ons kocht. Om onze naam eer aan te doen geven we je dan ook graag onze geheimen prijs door enkele handig tips en tricks te delen over de bereiding en de bewaring van vlees. Ben je benieuwd? Klik snel verder!

Stel ons jouw vraag

Meer weten over het assortiment?

Heb je vragen over ons assortiment of één van de producten die we aanbieden in onze slagerij in Linkeroever? Of heb je een andere vraag? Neem contact op via ons contactformulier of bel ons via +32(0)3 219 01 93.